Newest thing in town: So-Phi Hairsticks

So-phi Who?

…Hoor ik je al denken. Wel So-phi is sinds kort the newest thing binnen de haartrends.
Op 8 April kon je me terug vinden op het bloggers event van So-Phi georganiseerd door Lapin Quotedien in de Must Have conceptstore in Knokke.

Heerlijke cocktails verzorgt door, The Pharmacy by Hannah van Ongevalle & Healthy juices van Jusré voor de non-alcoholics onder ons. Lekkernijen kon je hier dus zeker terug vinden. So-Phi Knokke - Flatlay

Enough about the food, Wat zijn de So-Phi hairsticks nu eigenlijk?

Wel, Een So-phi hairstick is een haarstokje dat ervoor zorgt dat je haar netjes op zijn plaats blijft wanneer je een dotje maakt. Ik heb lang, veel en dik haar dus je kan je al wel voorstellen dat dotjes nooit echt lang blijven zitten. Tenzij ik er 20 schuifspeldjes in prop natuurlijk. Met een So-Phi hairstick kan ik zelfs gaan sporten zonder dat m’n haar loskomt, naar alle kanten zwiert of in m’n gezicht hangt. Anyway ik ratel maar door over mezelf. De mogelijkheden met So-phi stokje zijn eindeloos. Een gevlochten dot, half up – half down dotje, … noem maar op. Ikzelf ben echt een fan van de half up – half down dot.

So-Phi Flatlay sticks

How to?

  • Wel, as starters, kam je je haar volledig uit dat er nergens nog een knoopje te vinden is.
    Als je net zoals ik graag een half up – half down dotje hebt, verdeel je je haar in 2 delen, de bovenkant neem je samen zoals bij het maken van een paardenstaart & draai je het op tot je een soort van gedraaide staart krijgt.
  • Vervolgens rol je je haren op tot een dotje (denk aan de hairdonuts) en steek de So-Phi hairstick met de punt naar bovengericht, bovenaan in de rol van je dot. vervolgens raak je je hoofdhuid met de punt van de speld & kantel je deze 180° naar beneden terwijl je haar langs de hoofdhuid opschept.
  • Schuif nu het haarstokje door naar beneden en neem zoveel mogelijk haar langs de hoofdhuid mee op het stokje, tot het puntje van de hairstick weer zichbaar is.
    En Voilà, je half up – half down dotje staat stevig op je mooie bolletje.

Zo’n So-Phi stick is er in 7 leuke kleuren & kost een kleine 20 euro.
Je kan ze terug vinden op de website van So-phi, bij Must Have in Knokke, Cosi Cosi in Antwerpen of in de winkels van A Suivre.
Ohja nog een leuk weetje, Onder het motto “Stick Together” schenkt So-Phi Per verkocht haarstokje €1 aan het goede doel namelijk ‘Zonta’.

Veel liefs & haarstijl plezier,

Annelies

Follow my blog with Bloglovin

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.