Hello Hoeked, Welcome in Antwerp!

We kennen ze allemaal wel, de overheerlijke donuts met prachtig glazuur die we regelmatig voorbij zien komen op Instagram & Facebook. Meestal vind je deze pareltjes terug in Amerika maaaaarrr… Guess what?! Sinds afgelopen week kan je deze ook in Antwerpen terugvinden.

Hello Hoeked

Op donderdag 11 mei opende de allereerste donutshop in Antwerpen – namelijk Hoeked Doughnuts – zijn deuren. Uhu de ALLEREERSTE (Ik dacht net hetzelfde). Best schandalig dat dit de eerste is in onze wondermooie stad. Let me continue. Hoeked is gevestigd op de Oudaan, nr.4 (net achter mijn campus dus raad wie hier vaste klant wordt.) en dus in hartje Antwerpen. Binnenin vind je een supermooi eigentijds interieur, dat verzorgt werd door Pinkeye designstudio. Lichte kleuren met hier en daar een mintgroene en roze touch. Ik ben dus niet enkel fan van hun food maar ook van het interieur. Ben je gehaast en heb je even geen tijd om dat mooie interieur te bewonderen? Geen probleem! Langs het take-away raam heb je op 1, 2, 3 je lievelingsdonut besteld. Ook hier geen tijd voor? Op Deliveroo vind je hoeked terug en worden de lekkerste donuts aan huis geleverd.

 

Hoeked..?

Yup Hoeked. De naam doet al vermoeden dat deze heerlijke donuts in de verste verte niet op de standaard ronde deegballetjes met een gat in lijken. Nope ze zijn vierkant. One square of pure joy! Joris de donutier van dienst haalde zijn inspiratie in de verschillende donutshops in New York & Londen en wilde iets uniek op de markt brengen, en voilà, hier zijn ze dan. De heerlijke vierkante donuts. Caroline, zijn partner is dan weer meer terug te vinden achter de toonbank in Antwerpen.

Tell me what’s your flavour

Hoeked biedt een redelijk uitgebreid gamma aan. Gevulde donuts, donuts gemaakt met speltdeeg & green matcha, and the list goes on and on. Ikzelf, had echt een hard time toen ik er enkelen naar mijn smaak ging uitzoeken. Uiteindelijk koos ik voor de Dark Chocolate Ganache & de Blueberry donuts. And I loved every bite of them. Ben je net zoals ik lactose intolerant? Op aanvraag kunnen er lactose vrije donuts gemaakt worden. YAY!

Op de website van Hoeked vind je het uitgebreid aanbod terug aangevuld met mogelijke allergenen per donut.

Kan je niet wachten om deze sweet donuts uit te proberen? Rep je dan snel naar de Hoeked Doughnut shop en geniet van al het lekkers dat ze te bieden hebben.

Veel liefs

Annelies

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.