Jacob Hooy – Super Collagen Review

Hii Dolls

Ik heb besloten om mijn allereerste review ooit te schrijven. Onlangs werd ik 24 jaar en vind het ondertussen tijd om de beginnende symptomen van veroudering tegen te gaan. Voorkomen is beter dan genezen! Here we go…

ONCLOUDNOIR-SUPERCOLLAGEN JACOB HOOY

Wat is collageen nu juist?
Wel, collageen is een stof in je lichaam dat je bindweefsel bij elkaar houdt. Of simpel gezegd, collageen is hetgeen dat ons lichaam produceert om alles strak op z’n plaats te houden. Het zorgt ervoor dat onze huid niet in elkaar zakt en er dus geen rimpeltjes ontstaan. Helaas neemt de productie van collageen af vanaf je 20ste levensjaar. Toch kan je je huid een handje helpen door er zelf wat collageen aan toe te voegen. Er zijn verschillende producten op de markt die collageen bevatten. Denk maar aan de vele dag- & nachtcrèmes. Ikzelf ben een trouwe gebruiker van mijn nachtcrème en ben net daarom zo’n fan van serums.

ONCLOUDNOIR - JACOB HOOY

Super Collagen serum van Jacob Hooy had nooit eerder mijn aandacht getrokken tot ik het cadeau kreeg. Vreemd cadeau kan je denken, maar in m’n vriendinnengroep is dit perfect normaal. Yup, we have no shame and I love it! Anyway, let’s continue. Toen ik het voor ’t eerst ging gebruiken was ik best verrast. Het serum zit namelijk niet in een potje maar in een soort van injectiespuit. No worries! Je hoeft het niet te injecteren. (Thank god!)

ONCLOUDNOIR - SUPER COLLAGEN

Wanneer je de Super collagen aanbrengt, kan je volledig zelf kiezen. Ik heb ervoor gekozen om het telkens ’s avonds aan te brengen. Zoals bij de meeste serums, moet je deze ook aanbrengen op een goed gereinigde huid. (Ik reinig mijn huid met de schuimende reinigingscrème van Chanel. Een echte aanrader trouwens!) Na het reinigen dep je je huid best eerst goed droog. Nu is het tijd voor “le moment suprème” en kan je het serum gaan aanbrengen. Breng het aan op je vingertoppen en masseer zachtjes, via draaibewegingen, het serum in. Vergeet zeker ook de huid rondom je ogen niet een goede massage te geven. Wanneer de draaibewegingen stroef verlopen, weet je dat het serum door je huid is opgenomen. Nog een nachtcrème aanbrengen en tijd voor dodo!

De Super Collagen belooft je een stralende en zachte huid en God it’s true! Ik gebruik het serum nu zo’n 3 weken en ben verkocht! Niet enkel heb ik een zachte huid, maar ook mijn poriën zijn minder zichtbaar. Win-Win dus! Ook door het feit dat het Hyaluronzuur bevat, is mijn huid nu veel gehydrateerder wat zeker tijdens deze koude wintermaanden enkel voordelen biedt!

Wil je het product zelf graag eens uittesten? Het is verkrijgbaar bij ‘De tuinen‘ voor €19,99. Laat me zeker weten wat jouw bevindingen zijn van dit product.

 

ONCLOUDNOIR-WITHLOVE

Disclaimer: Deze blogpost is in geen geval gesponsord.

Een gedachte over “Jacob Hooy – Super Collagen Review

  1. Hey meid, bedankt voor de tip. Is leuk dat het product zo goed voor je werkt en je daadwerkelijk zo snel resultaat ziet. Denk dat ik hem ook eens ga proberen dan….. enne leuk dat je terug bent op instagram.
    Liefs Kristina (Miss K)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.