Mijn favoriete Instagram accounts

Zoals de meeste, moet ook ik toegeven dat Instagram één van mijn favoriete apps is. Enkele blogposts geleden kon je lezen waarom ik een Instabreak nam en net daarom wil ik met jullie mijn 5 favoriete Vlaamse Instagrammers delen.

ONCLOUDNOIR - INSTAGRAM ANNELIESDAS

Iedereen heeft wel een paar Instagram accounts waar hij of zij naar opkijkt. Ik heb er wel een heel deel waar ik naar opkijk. Toch heb ik een selectie gemaakt et voilà, mijn ultieme top 5.

@SofieSpinoy

ONCLOUDNOIR - SOFIESPINNOYSofie heeft een heel mooi, warm Instagram account waarop ze haar favoriete adresjes deelt en haar mooiste outfits. Ik volg ze toch al een dik jaar en ben een enorme fan aangezien ze altijd zo puur en zichzelf is gebleven. Ook Sofie’s Lifestyle blog is een pareltje! Travel, hotspot’s en persoonlijke verhalen zijn slechts enkele onderwerpen waarover ze schrijft.

@LittlelouvainONCLOUDNOIR - LITTLE LOUVAIN Elien, het masterbrain achter Littlelouvain.com, heeft een Instagram account dat paralel loopt met haar blog. Prachtige foto’s die mee evolueren met de seizoenen net zoals haar outfits. Het mooiste aan haar account is, dat het haar persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Yup, im’ma die hard fan.

@Mannievdw ONCLOUDNOIR - MANNIEVDWManon is een Fasionblogster in hart en nieren. Ze ziet er altijd piekfijn uitgedost uit, zowel op haar Instastories als op haar foto’s. Ook haar Blog, Mannieandmore is perfect on point. Naast haar favoriete outfits deelt ze ook de meest lekkere foodposts. En hoort daarom ook thuis in het rijtje van mijn 5 favoriete instagram accounts.

@Chloevr ONCLOUDNOIR - CHLOEVRChloé, heeft een koel en strak profiel dat voornamelijk bestaat uit grijze en gouden tinten. Ook haar instastories zijn altijd aangenaam om naar te kijken. Een mooie insight in het leven van Chloé dat altijd voorzien is van de juiste captions.

@LooksoflenaONCLOUDNOIR - LOOKSOFLENALeen heeft een onwaarschijnlijk mooi fashion account. Haar outfits zijn altijd perfect op elkaar afgesteld en ze kiest er steeds de mooiste locaties uit om te gaan shooten. één van haar mooiste eigenschappen is toch wel de liefde voor haar volgers. Op haar blog toont ze steeds de mooiste looks en de nieuwste accessoires van het moment. She’s worth to follow!

Dit zijn mijn favoriete Vlaamse Instagrammers. Wie zijn jouw 5 favorietjes? Laat het gerust weten in de comments! Ik vind het zelf altijd leuk om nieuwe accounts & bloggers te ontdekken. Je kan mij alvast volgen op @Anneliesdas

ONCLOUDNOIR-WITHLOVE

Advertentie

2 gedachtes over “Mijn favoriete Instagram accounts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.