Happy kid in Cereal Heaven

Cornflakes, ze zijn er in alle maten, vormen en kleuren. Sinds november vorig jaar kent Antwerpen de allereerste ontbijt hotspot waar cornflakes centraal staan. Ik bracht Cereal Heaven een bezoekje en, My God, I WANT MORE!

ONCLOUDNOIR - CEREAL HEAVEN WALL

Cereal Heaven, een ontbijtgranencafé in hartje Antwerpen. Als inwoner van de koekenstad, vond ik het een must om mijn gezichtje daar zo snel mogelijk te laten zien. En yup, je kan wel zeggen dat ik me er, bij het binnenkomen, als een kind in een snoepwinkel voelde. Na toch een dikke 5 minuten naar de volledige muur met ontbijtgranen te staren, namen we plaats aan een gezellig rond tafeltje dat me helemaal terug bracht naar mijn kindertijd. Cassettes die, aan elkaar geplakt, samen een bloempot vormen. Een heerlijke throwback down memory lane!

Het Cereal Heaven concept is easy. Of je kiest een cerealbowl uit de menukaart, of je stelt je eigen kommetje samen. Beginnen doe je dan met een formaat te kiezen. Small voor de kleine honger en supersize voor een rammelende maag. Je kan ook, net zoals ik, voor een medium gaan. Na het formaat, kies je drie soorten cornflakes uit en voeg je 2 toppings naar keuze toe. Melk krijg je er standaard bij in een apart flesje. Wil je liever een andere soort, geen probleem! Ook op gebied van melksoorten is er keuze zat! Yes!, lactosevrije melk is no problemo en ook glutenvrije- & vegan cornflakes met aangepaste melk, zitten bij in hun menu. Voor ieders wat wils dus!

ONCLOUDNOIR - CEREAL HEAVEN

Ikzelf koos voor een kleurrijke combinatie van fruitloops met marshmallows, Lucky Charms & roze donuts met een topping van Kinder Chocolade & Bueno’s. Mr hubby ging voor ‘all chocolate everything’, en stelde zijn bowl samen met; chocolade donuts, Oreo O’s en Chocolate Lucky Charms. Als topping voegde hij maltezers en smarties toe. As I said, All Chocolate Everything!
& enjoyed we did ‘cause callories don’t count when you’re feeling like a kid. 

ONCLOUDNOIR - CEREAL HEAVEN

ONCLOUDNOIR - CEREAL HEAVEN

Wil je, na het watertanden op deze blogpost, Cereal Heaven zelf een bezoekje brengen ?
Plan dan alvast je route naar;
Vlasmarkt 30
2000 Antwerpen…

 

 

 

& geniet van al dat lekkers dat op je afkomt en laat me zeker weten welke combinatie jij hebt uitgeprobeerd.

 

 

 

 

 

ONCLOUDNOIR-WITHLOVE

Advertentie

3 gedachtes over “Happy kid in Cereal Heaven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.