OhK! top of flop?

Je ziet ze tegenwoordig wel vaker passeren op Instagram. De Face- & lip masks. Yup ook bloopers van meisjes die lipmaskertjes per ongeluk inslikken. Oops! Ik was erg benieuwd naar dit soort maskers en of ze eigenlijk wel doen waarvoor ze staan en ging actief opzoek naar een paar dat aansloot bij de noden van mijn lippen. Ik botste, heel onverwacht, op het merk OhK! en de verpakking sprak me zo hard aan, dat ik gelijk ook een hydrogel masker aankocht. Yes, marketing, I know. Ook marketingstudenten laten zich soms vangen maar hé, we’re only human!ONCLOUDNOIR - OhK! masks

Cherry gel lip mask

De verpakking, mooi roze met kersjes en een aantrekkelijk lettertype, sprak onmiddellijk aan om het te kopen. Hier en daar wat Koreaanse woorden die ik obviously niet kon lezen maar ik ben nu eenmaal a curious girl. De verpakking legde alvast hoge verwachtingen neer.

Maar genoeg over de mooie girly verpakking, op naar het gebruik ervan. Bij het openen van de verpakking zag ik een paar silicone achtige lippen in een houdertje liggen. Het gebruik van dit masker is eigenlijk echt mega easy.

ONCLOUDNOIR - OhK! LIPMASKONCLOUDNOIR - LIPMASK

 

 

 

 

 

 

 

Je doet de verpakking open en legt het maskertje op je lippen. Zorg wel dat deze vrij zijn van make-up of lippenzalf. Deze laat je dan zo’n 10 tot 20 minuten liggen en intrekken. Na het verwijderen masseer je de overige aanwezigheid van het serum in in je lippen klaar is kees.

ONCLOUDNOIR - LIPMASK

ONCLOUDNOIR - LIPMASK ON LIPS

 

 

 

 

 

 

ONCLOUDNOIR - AFTER LIPMASK

ONCLOUDNOIR - LIPMASK REMOVE

 

 

 

 

 

 

 

Ondanks de leuke verpakking, werden mijn verwachtingen niet ingelost. Zoals je hierboven rechts, op de foto kunt zien, is er na zo’n 20 minuten niet te bewegen & het masker te laten intrekken, niet veel veranderd. Mijn lippen voelen misschien dan wel heel zacht aan maar ze zijn nog vol velletjes. Hydrated yups, moisturised nope. Best jammer maar helaas, ik zou het product niet opnieuw kopen.

Gold dust hydrogel mask

Na het testen van het lipmasker kon ik mijn nieuwsgierigheid naar het gezichtsmasker niet bedwingen. Ook deze gouden maskers zie je vaak de revu passeren op Instagram. OhK! heeft er ook zo eentje in haar gamma en belooft een stralende, gezuiverde huid. Lees even verder voor het resultaat.

ONCLOUDNOIR - GOLD DUST FACE MASK OhK!

De gebruiksaanwijzing van dit masker is, net zoals het lipmasker, best eenvoudig. Je brengt het aan op een gereinigde huid, en laat het zo’n 30 minuten intrekken. Het serum dat achterblijft, na het afhalen van het masker, masseer je met draaibewegingen in en voilà, je hebt terug een stralende huid.

ONCLOUDNOIR - FACEMASK

ONCLOUDNOIR - FACEMASK

ONCLOUDNOIR - FACEMASK OhK!

 

 

 

 

ONCLOUDNOIR - FACEMASK OhK!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de eerste foto, waarop ik de verpakking laat zien, zie je mijn gezicht zonder make-up met uitzondering van mascara. De foto hieronder geeft het resultaat weer na het verwijderen van het masker. Ook hier voelt mijn gezicht, na gebruik, weer mega zacht aan. Op de onderstaande foto zie je, op het eerste zicht, weinig verschil tussen voor en na. Mijn wangen en jukbeenderen stralen wel iets harder dan eerst, maar verder is er op het eerste zicht maar weinig veranderd. Toch voelt mijn huid niet enkel zachter aan, ook zijn mijn poriën iets of wat kleiner geworden. ONCLOUDNOIR - AFTER FACE MASK

Mijn algemene conclusie, na het gebruik van beide maskers is, dat het fijn is om een keer te gebruiken. Zeker op een lui-lekker dagje maar dat het lipmasker misschien toch meer dan 1 maal nodig heeft om onmiddellijk resultaat te zien. Het Hydrogel masker zou ik wel opnieuw aankopen.

Heb jij al producten gebruikt van OhK!? Zo ja, welke indruk hebben deze bij jou achter gelaten? Zo nee, zou jij ze zelf graag eens testen?

 

Prijs: lipmask – €4,99 – H&M of via de website van OhK! 
Prijs: Hydrogel masker – €9,99 –  H&M of via de website van OhK! 

 

ONCLOUDNOIR-WITHLOVE

Advertentie

5 gedachtes over “OhK! top of flop?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.