Swiss Clinic – Skin roller – Before & after

Een dikke maand geleden werd ik gecontacteerd door Swiss Clinic  met de vraag of ik de skin roller wilde uittesten. Een roller die beloofd je rimpeltjes, onzuiverheden, littekentjes en zichtbare poriën te verkleinen?  Uiteraard was ik super benieuwd  en stemde ik in met deze samenwerking. Nu, iets meer dan een maand later deel ik mijn ervaringen en voor en na foto’s met jullie. 

Swiss Clinic – Wie Wat Waar

Swiss Clinic is een Scandinavisch merk dat zijn oorsprong in Zweden vindt. Ze zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een goedkopere manier moet zijn om je goed en comfortabel in je velletje te voelen zonder direct te grijpen naar de toch wel duurdere, vaak klinische ingrepen. Ze bieden doelgerichte en innovatieve schoonheidsproducten aan met een langdurig, zichtbaar resultaat.  Een Zweeds merk dat verwijst naar Zwitserland? Yup, aangezien ze na het uitvoeren van een uitgebreide research, ontdekte dat in Zwitserland het beste en meest geavanceerde onderzoek naar skincare hier gebeurde. Dit verklaard ook meteen waarom Zwitserland de perfecte thuishaven werd.

ONCLOUDNOIR - Swiss Clinic Skin roller

De skin Roller

540 micro naaldjes die je over je huid rolt. Moet wel zeggen, it sounds scarier than it seems! Je kan kiezen tussen twee verschillende naaldlengtes, 0,2 en 0,5 mm. Aangezien ik met mijn 25 lentes nog een best ‘jonge’ huid heb, koos ik voor 0,2mm. Heb jij een iets rijpere huid of eerder een probleem huid? Dan ga je beter voor 0,5mm.

Wat doet de skin roller nu precies? Wel, de skin roller bestaat, zoals ik al eerder vermeldde, uit 540 micro naaldjes. Deze naaldjes gaan kleine gaatjes maken in je opperhuid, je bovenste huidlaag, wat er op zijn beurt voor gaat zorgen dat je huid denkt dat ze beschadigd is. No worries, dat is ze niet. De lederhuid (dat is je onderste huidlaag) gaat dan de productie van collageen opvoeren en nieuwe huidcellen produceren waardoor je huid elastischer wordt én je dus minder snel last krijgt van rimpeltjes. Dankzij de collageen productie worden ook de bestaande rimpels minder zichtbaar. Maar ook je poriën worden dankzij al dat extra collageen verkleint. De combinatie van de extra collageen productie en de nieuwe huidcellen zorgen ervoor dat ook je huid een gezondere glow krijgt. Enkel maar voordelen dus. Maar klopt dit ook allemaal echt in de praktijk?

ONLOUDNOIR - skin roller Swiss clinic BENELUX

Toen ik de skin roller voor het eerst gebruikte wist ik ab-so-luuut niet wat te verwachten. Zal het pijn doen, een pikkend gevoel geven? God knows. Ik was dus super enthousiast om het te gebruiken. Ik koos ervoor om de skin roller telkens ’s avonds te gebruiken. Dit omdat ik merkte dat mijn huid, de eerste keren na het gebruiken, toch wel wat roder zag. Maar pijn doet het niet echt.

ONCLOUDNOIR - Swiss clinic Skin Roller USE

HOW TO

Eerst en vooral reinig je je huid zoals gewoonlijk. Zorg ervoor dat alle make-up resten verwijderd zijn. Puur Naturel, dus smeer nog zeker geen crèmes of ampulletjes op je mooie natuurlijke gezichtje! Vervolgens rol je de skin roller in alle mogelijke richtingen, horizon- & verticaal, over je gezicht heen. Ik start steeds op mijn voorhoofd. Rol dan stilletjes langs mijn slapen naar mijn wangen & kin en keer langs de andere kant terug tot ik weer op mijn voorhoofd ben. Je kiest natuurlijk de rolwijze die jou het beste ligt. Dit doe je zo’n 3 tot 5 minuten.

Na het gebruik van de roller reinig je deze met de sanitizing spray en berg je hem terug op in het bewaardoosje. Zo voorkom je infecties en blijft de roller ook steriel.

ONCLOUDNOIR - Sanitizing Spray Swiss Clinic

Opgelet! herhaal de behandeling maximaal zo'n 5 tot 7 dagen 
en laat je huid voldoende rusten tot je volgende behandelingsweek. 
Ik gebruikte de skin roller 2 keer 7 dagen 
en liet mijn huid anderhalve week rustig herstellen

VOOR                                                                                                   NA

ONCLOUDNOIR - After skin roller

ONCLOUDNOIR - BEFORE skin roller

 

 

 

 

 

 

 

Wat ik er nu van vond

Na de skinroller twee maal 7 dagen uit te testen, ben ik best tevreden met het resultaat. Ik heb een enorme lachrimpel op mijn voorhoofd. ‘SMILE’.  I don’t know about you, maar ik zie een enorm verschil aan mijn voorhoofd! buiten het feit dat mijn rimpels veel zachter zijn geworden, heb ik ook minder last van vlekjes en onzuiverheden. Yes, ik ben alvast mega grote fan en zal de skin roller dus maandelijks blijven gebruiken.

Ben jij ook enthousiast geworden naar wat de skin roller voor jouw huid kan betekenen?  Op de website van Swiss Clinic Koop je jouw skin roller voor €42. Voor €12 koop je de sanitizing spray erbij en kan je starten met jouw behandeling at home. Oh ja! Bij een aankoop van €50 krijg je 15% korting met de code ‘ROLLER15’.  Happy shopping babes!

 

ONCLOUDNOIR-WITHLOVE

Disclaimer: Deze blogpost bevat producten gesponsord door een bedrijf.
Advertentie

2 gedachtes over “Swiss Clinic – Skin roller – Before & after

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.