Powder brows – It’s all about them brows

Prachtige volle wenkbrauwen, met de juiste vorm voor jouw gezicht. We dromen er allemaal wel van. Microblading, een vorm van semi permanente make-up dat al even een hype is, heeft er nu een zusje bij. Namelijk de powderbrows. Wil je hier meer over te weten komen? lees dan snel verder

ONCLOUDNOIR - POWDER BROWS Swanjée

Ook powder brows zijn een techniek van semi permanente make-up dat je wenkbrauwen de juiste vorm en kleur geeft die tot wel 2,5 jaar blijft. In tegenstelling tot  microblading, wordt er bij powder brows gebruik gemaakt van een nano naald. Ik vergelijk het een beetje met tatoeëren. Goed om te weten is dat, na de behandeling de brows nog zo’n 40 tot 50% lichter worden van kleur. Maar hoe gaat dat nu allemaal in z’n werk? Ik ging langs bij Swanjée in Mariekerke, en testte het voor jullie uit.

Afbeeldingsresultaat voor swanjée

Swanjée is een drie-in-één zaak waar je zowel terecht kan voor een heerlijke kappersbeurt als een schoonheidsbehandeling of voor een behandeling in de haarkliniek. Ik nam plaats op de behandelingstafel van Lissa Asselberghs en liet mijn wenkbrauwen eens stevig onder handen nemen. Hoe dat gebeurde, lees je hieronder.

How I got those pretty brows
Voor de behandeling van start ging, bracht Lissa eerst een verdovende crème aan. Deze maakt de behandeling net iets aangenamer, cuz’ let’s be honest, het blijft een vorm van permanente make-up. Deze heeft zo’n 30 minuten nodig om in te werken.

Na zo’n halfuurtje, nam ik plaats op de behandelingstafel en werd er een meetlatje in het midden van mijn voorhoofd gekleefd. Op deze manier kreeg de schoonheidsspecialiste een beter beeld over de symmetrie van mijn onbewerkte wenkbrauwen. Hier tekende ze met een potloodje eerste de basislijntjes af kleurde deze achteraf in. Zo kreeg ik op voorhand al een duidelijk beeld over hoe mijn wenkbrauwen er zouden komen uit te zien.

ONCLOUDNOIR - powder brows uitwerking    ONCLOUDNOIR - powder brows uitwerking

Na het uittekenen bespraken we samen de vorm en de dikte van de wenkbrauwen en werd er nog een aanpassing gemaakt waar nodig.

ONCLOUDNOIR - powder brows uitwerking

Wanneer ik tevreden was over het uiteindelijke voorbeeld, begon Lissa aan het  tweede deel van de behandeling. De eigenlijke uitvoer van de powder brows. Eerst werkte ze m’n wenkbrauwen nog wat bij, zocht ze de best passende kleur en begon dan aan het echte werk. Hoe dat voelt? Wel, ik vind persoonlijk dat het aanvoelt als een tatoeage laten zetten. Echt pijnlijk is het niet, een beetje een ‘ambetant’ gevoel, dat je na een minuut of drie volledig gewoon bent.

ONCLOUDNOIR - powder brows uitwerking

Na de eerste beurt, wordt er telkens weer wat extra pigment aangebracht en nog wat verdoving. Deze werkt dan in terwijl je andere wenkbrauw onder handen wordt genomen. Hoeveel keer erover wordt gegaan is afhankelijk van hoe goed je huid het pigment opneemt.

ONCLOUDNOIR - powder brows uitwerking

Na 2 beurten, kon ik mijn nieuwe wenkies bewonderen in de spiegel en bekeken we samen waar er eventueel nog wat meer bij mocht. Na deze laatste aanpassing was het tijd voor de grote reveal! I don’t know about you guys maar ik zie alvast een super groot verschil Uiteraard is dit nog niet het eindresultaat! Binnekort lezen jullie meer over de powder brows na een herstel van 10 dagen!

ONCLOUDNOIR - powder brows uitwerking BEFORE ONCLOUDNOIR - Powder brows - Swanjée

BEFORE                                                                         AFTER

 

Guess what! In samenwerking met Swanjée mag ik iemand van jullie gelukkig maken met ook zo’n prachtig stel wenkbrauwen! Hoe je kans maakt dat lees je op mijn Instagrampagina!

ONCLOUDNOIR-WITHLOVE

 

Disclaimer: Deze blogpost bevat een behandeling 
gesponsord door een  bedrijf.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.