Hello Amsterdam

Amsterdam. Je hoort er altijd zo’n ontzettend leuke verhalen over. En ik moet toegeven het is een prachtige stad! Ze heeft karakter en leidt een soort van eigen leventje. In deze blogpost vertel ik je welke zaken je zeker moet gedaan hebben als je de mooie Amsterdamse grachten een bezoekje brengt!

ONCLOUDNOIR - AMSTERDAM Architecture

Heineken Experience

ONCLOUDNOIR - Heineken Experience Amsterdam

De titel geeft al veel prijs over wat deze leuke spot te bieden heeft. Je wandelt binnen in de grote brouwerij van Heineken, waar je eerst wat meer te weten komt over de geschiedenis. Na wat extra kennis te vergaren, maak je het hele proces mee van een druppel water tot een flesje Heineken. Hier ben je makkelijk zo’n 1,5 tot 2 uur zoet. De hele reis is een echte ervaring waarbij je op het einde zelf kan genieten van een drankje. ik geef je nog niet te veel prijs van wat er daar allemaal te beleven valt, want wanneer je zelf iets voor de eerste keer, geheel onverwacht meemaakt, is de ervaring des te leuker!

ONCLOUDNOIR - Heineken Experience Amsterdam      ONCLOUDNOIR - Heineken Experience Amsterdam

ONCLOUDNOIR - Heineken Experience Amsterdam

ONCLOUDNOIR - Heineken Experience Amsterdam

Anne Frank Huis

ONCLOUDNOIR - Anne Frank huis Amsterdam

Een ab-so-lute must do in Amsterdam is een bezoek aan het Anne Frank huis. Iedereen kent de geschiedenis van het Amsterdams-Joods meisje die haar liefde vond in het schrijven van kortverhalen. Haar dagboek werd dan ook in 63 talen herschreven en verdeeld in meer dan 60 landen. Bij een bezoek aan het Anne Frank huis word je meegenomen naar WOII en zie je hoe ze toen leefden. Ook een deel persoonlijke spullen zijn tentoongesteld. Helaas mag je in het huis niet fotograferen.

ONCLOUDNOIR - Anne Frank huis Amsterdam  ONCLOUDNOIR - Anne Frank huis Amsterdam

Boottocht op de grachtenONCLOUDNOIR - Boottocht Amsterdam

Zo cliché maar een must do, een boottocht in Amsterdam! Je verkent de stad vanuit een andere invalshoek en vaart op de grachten langs de mooiste architectuur die de stad te bieden heeft. Een gids verteld je mythes en verhalen van bepaalde gebouwen waardoor je kennis weer wat verrijkt wordt. Mijn tip! Zorg ervoor dat je aan een raampje zit.

ONCLOUDNOIR - Boottocht Amsterdam      ONCLOUDNOIR - Boottocht Amsterdam

ONCLOUDNOIR - Boottocht Amsterdam

Nog niet overtuigd voor een tripje naar Amsterdam? Daar zullen onderstaande foto’s wel verandering in brengen! De architectuur is gewoon zo mooi! De huisjes hebben allemaal hun eigen unieke uitstraling die de stad nu eenmaal Amsterdam maken.

ONCLOUDNOIR - Amsterdam  ONCLOUDNOIR - Amsterdam

Hopelijk heb je nu helemaal zin gekregen in een tripje naar Amsterdam! Laat me weten welke dingen jij een must do vindt in deze mooie stad.

ONCLOUDNOIR-WITHLOVE

 

Advertentie

2 gedachtes over “Hello Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.