Bubbelen in de Baby Spa

Oncloudnoir- Babyspa Antwerpen

De afgelopen week brachten we een bezoekje aan de Baby spa te Antwerpen. Een leuke ervaring voor zowel Lou als voor ons als mama en papa. Gezellig bubbelen en als afsluiter een zalige babymassage. Benieuwd naar onze ervaring? Lees dan zeker verder.

Bij aankomst bleek als snel dat wij de enigen waren die voor dat tijdsblok hadden gereserveerd. Lekker rustig dus voor Lou die nog niet veel drukte gewoon is, thank you corona. Het was er gezellig warm, de jacuzzi stond te bubbelen en Lou werd hartelijk verwelkomd. We kregen de middelste Jacuzzi ter onze beschikking.

Aangezien het aangeraden is dat je mini-me een vol buikje heeft voor de start van de spa-sessie, namen we de tijd om Lou eerst nog even te voeden. Ook daarvoor heeft de baby spa een aparte, gezellige voedingsruimte voorzien met de meest comfy zeteltjes ever!

Met een buikje vol en een enthousiaste baby begonnen we aan de spa-sessie. Naast de privé jacuzzi was er een verschoontafel voorzien en lagen er reeds een zwempampertje en de zachtste handdoek ooit voor Lou klaar. Helemaal omgekleed en met de floater rond zijn nekje was hij er helemaal klaar voor!

Onwennig at first maar eens hij door had hoe zalig warm het water was en dat hij zijn benen best wel kon bewegen, was hij meteen fan. Hij dreef van links naar rechts en vond het leuk om zichzelf af te duwen aan de rand van de jacuzzi. Na een tijdje ontdekte Lou daarnaast ook dat hij met zijn handjes in het rond kon spetteren. Zoveel plezier dat hij beleefde!

Na de waterpret was het tijd voor een deugddoende massage. Samen met de vroedvouw, die de massagetechnieken voordeed, kregen we nog meer bonding tijd. Zo sloten we in alle sereniteit en met een relaxte baby ons avontuur bij de Babyspa af.

Benieuw naar live-beelden? Via onderstaande ‘reel’, die je trouwens ook terug vindt op mijn instagrampagina kan je alvast een glimp opvangen van ons bezoek!


Wij zijn laaiend enthousiast over ons bezoekje aan de Baby spa. Stiekem denk ik dat wij als ouders, enthousiaster waren dan Lou zelf. Alles was zo knus en lekker warm dat je er haast zelf wou inponsen. Wij gaan dus nog vaker terug naar Lou’s favoriete kuuroord! Zelf ook benieuwd naar deze wellness voor baby’s met niets dan motorische en mentale voordelen? Via de website lees je meer over alle voordelen en boek je snel en eenvoudig jullie sessie.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.